Gini målskytt igen för Nederländerna

Bild till nyheten Gini målskytt igen för Nederländerna
Gini Wijnaldum blev matchvinnare mot Polen och Andy Robertson gjorde 90 minuter för Skottland under onsdagen.

Under onsdagskvällen fortsatte Nations League-spelandet och fyra Liverpoolspelare var i spel.

Gini Wijnaldum såg med sitt avgörande 2-1-mål till att Nederländerna tog hem segern mot Polen på bortaplan. Målet var mittfältarens tredje under denna landslagsamling och återigen firade han med Virgil van Dijks målgest.

Andy Robertson kom till start för sitt Skottland efter osäkerhet kring vänsterbackens skadestatus. Han genomförde 90 minuter i 0-1-förlusten mot Israel.

Kostas Tsimikas startade och blev utbytt i 90:e minuten när Grekland spelade 0-0 mot Slovenien.

Utlånade Harry Wilson blev målskytt för Wales i en 3-1-seger mot Finland. Ytterbacken Neco Williams blev sittandes på bänken hela matchen.

Caoimhin Kelleher fick även han sitta bänk när Irland spelade 0-0 mot Bulgarien.