Osäker status på Fabinho och Thiago

Bild till nyheten Osäker status på Fabinho och Thiago
Det råder fortfarande osäkerhet kring exakt vilka spelare som kommer att vara tillgängliga mot Leicester på söndag.

Journalisten David Lynch har i en artikel i Liverpool Echo uppdaterat med senaste nytt vad gäller skadeläget i truppen.

När det gäller Jordan Henderson så är inställningen positiv inom klubben, förhoppningen är att engelsmannen blir spelklar till mötet med Leicester, men han får fortfarande behandling på den ryggskada som innebar att han lämnade Englands landslagssamling.

Thiago Alcantara hade nog många hoppats få se i spel igen på söndag efter att spanjoren fått ytterligare tid till rehabilitering under det gångna landslagsuppehållet, men han tränade inte tillsammans med laget under gårdagen och det finns enligt Lynch inga garantier på att mittfältaren kommer till spel. Klubbens medicinska stab förväntar sig få mer klarhet i situationen under veckans gång.

Inte heller Fabinho är tillbaka i full träning ännu. Jürgen Klopp sa innan landslagsuppehållet att brassen skulle vara tillgänglig efter uppehållets slut, men som det ser ut nu går mittfältaren en kamp mot klockan för att komma tillbaka i träning och sedan bli matchredo.

Andy Robertsons Skottland spelar under onsdagen och Jürgen Klopp håller troligtvis tummarna för att vänsterbacken ska få vila efter att ha haft känningar i baksida lår sedan matchen mot Serbien. 

Rhys Williams skickades hem från den engelska U21-samlingen, det ska dock inte vara någon allvarlig skada det rör sig om för den unge mittbacken. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer