– Vi tar Melwood med oss

Bild till nyheten – Vi tar Melwood med oss
Pepjin Lijnders diskuterar flytten från anrika Melwood till det ultramoderna £50M-komplexet i Kirkby.

AXA Training Centre invigdes på allvar under gården när seniorspelarna genomförde det första träningspasset tillsammans sedan flytten från Melwood. 

Att lämna Melwood efter så många år på anläggningen är ett stort steg, men assisterande tränare Pepjin Lijnders tror att det faktum att personalen som arbetat på Melwood följer med till Kirkby innebär att flytten kommer att genomföras smidigt.

– Ikoner, familjer, historia... allt fanns på Melwood. Det var en imponerande plats med tanke på dess historia. Nya lag har fötts där, nya strategier har utformats och unga spelare har utvecklats till legendarer, säger Lijnders till Liverpoolfc.com.

– Jag måste säga att det gör mig glad att vi lämnar Melwood med just detta lag och att vi har vunnit Champions League och Premier League under de två senaste säsongerna. Detta är en trupp som har passion och kvalitet i överflöd.

– Vi är redo för det här steget, för framtiden.

– För mig så gör människor en plats. Vi tar Melwood med oss. En av anledningarna till att vi har presterat så bra är stämningen på Melwood och det var människorna som skapade den. Det var den plats vi spenderade mest tid på efter våra egna hem.

– Jag är väldigt exalterad över att få börja arbeta på vår nya anläggning och att tillsammans med det här laget bygga vidare på våra framgångar.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer