Lijnders hyllas för sitt arbete

Bild till nyheten Lijnders hyllas för sitt arbete
Ex-röde Conor Masterson menar att Pepjin Lijnders är en stor betydande faktor till Liverpools framgångar under de senaste åren.

Pepjin Lijnders kom till Liverpool 2014 när han tog över rollen som U16-tränare och har sedan dess tagit steget till att bli Jürgen Klopps högra hand. 

Nederländaren ansvarar för träningarna som seniorlaget genomför och har på senaste tid fått hålla i presskonferenserna inför lagets cupmatcher. Det finns de som menar att han är den rätte ersättaren till Jürgen Klopp den dag då tysken väljer att sluta i Liverpool. 

Lijnders har verkligen imponerat med sitt arbete. Conor Masterson, en spelare som hade Lijnders som tränare under sin tid i U16-laget, menar att nederländaren är högst upp på listan över tränare han samarbetat med. 

– Han är den bästa tränaren jag någonsin haft - och då har jag haft några riktigt duktiga, säger Masterson enligt Thisisanfield.com.

– Peps kärlek till sporten är outtömlig. Han fick mig verkligen att prestera så bra jag bara kunde. 

– Varje dag kom jag till träning med en känsla av att "det här kommer blir bra", han höll i riktigt bra träningar!

– Klopp är självklart huvudpersonen i Liverpool, men Pep är en stor anledningen till varför de har tagit sig till den nivå de är på idag. Vilken tränare han är, wow!

Masterson lyckades aldrig ta en plats i Liverpooltruppen och lämnade 2018 för spel i Queens Park Rangers, där han håller till än idag. 


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer