– Klopp kommer vara rasande

Bild till nyheten – Klopp kommer vara rasande
Jürgen Klopps redan skeptiska inställning till landslagsuppehållen kommer nog inte att bli positivare efter beskeden om Joe Gomez skada.

Under gårdagen kom beskeden som ingen med Liverpoolsympatier ville höra: Joe Gomez har gjort illa knäet i vad som verkar vara en allvarlig skada. 

Dominic King i Daily Mail tror att Jürgen Klopp kommer att vara rasande.

"Jürgen Klopp hade en sak i tankarna efter att truppen lämnat anrika Melwood för sista gången: inga skador. Vad som än händer, låt dem alla komma tillbaka i speldugligt skick," skriver King.

"Detta har varit en säsong präglad av skador för de regerande mästarna. Det blev inte av det som hände på St George's Park under onsdagen där Gomez skadade knäet så pass allvarligt att det nu är osäkert om han kan spela igen innan säsongens slut."

"De engelska landslagsspelarna kunde direkt se allvaret i skadan efter att Gomez fallit till marken i smärtor, trots att ingen annan spelare var i närheten. Han skulle bara slå en passning."

Skadan innebär en hel del huvudbry för Jürgen Klopp som nu endast har en spelklar seniormittback med erfarenhet av spel i den röda tröjan. 

"Klopps första tankar kommer självklart att gå till Gomez och hans mående, men han kommer även behöva fundera på vad denna skada har för betydelse för säsongen."

"Joel Matip besitter kvalitet, men är skör, och han är den enda seniormittbacken som är fit for fight. De yngre Nat Phillips och Rhys Williams, som har imponerat på senaste tiden, kommer nu att få fler chanser, men det går inte att komma ifrån det faktum att detta kan vara en avgörande händelse för hur säsongen formas."

"Klopp har aldrig gillat landslagsuppehåll. Han kommer att vara rasande efter detta," avslutar King.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer