– Fråga inte mig, fråga Liverpool

Bild till nyheten – Fråga inte mig, fråga Liverpool
Gini Wijnaldum – 30 idag, grattis! – har kommenterat de låsta kontraktsförhandlingarna.

Georginio Wijnaldums kontrakt går ut den 30 juni och är därmed fri att inleda förhandlingar med andra klubbar när januarifönstret öppnar.

I somras cirkulerade rykten om att hans förre förbundskapten Ronald Koeman ville ha honom till Barcelona, men ingenting hände trots att Liverpool samtidigt hämtade in Thiago Alcantara från Bayern München. 

Så sent som igår rapporterade Echo att kontraktsförhandlingarna med Liverpool fortfarande är låsta och senare samma kväll uttalade sig Gini, som befinner sig på landslagssamling med Nederländerna, om situationen. 

– Jag kan inte säga något om det. Ställ dessa frågor till Liverpool istället. Svarar dom inte? sade han snarstucket enligt dagstidningen Het Parool.

– Jag kan inte svara på om det pågår nya kontraktsförhandlingar mellan mig och Liverpool. Sorry.

Gini drog på landslagssamling direkt efter 1-1-matchen mot Man City på Etihad i söndags, som innebar att Liverpool trillade ner till tredje plats i tabellen efter Leicester och Tottenham.

– Vi ligger inte längre i topp efter den här helgen, men City borta är verkligen en tuff match. Vi är lika ivriga (efter framgångar) som tidigare, det här gänget vill ha mer och managern pushar på oss hela tiden, fortsatte han.

Wijnaldum kom också med en uppdatering gällande kamraten Virgil van Dijk.

– Det är tråkigt att Virgil inte är med oss här på grund av den där knäskadan. Jag pratar ofta med honom, men aldrig om fotboll. Vi pratar om livet. Inget om han kommer, eller inte kommer, att kunna spela EM-slutspelet.

– Han kan bara fokusera på sin rehab och på att finnas där för sin familj. Om Gud vill kommer han att vara med oss nästa sommar. Och ja, han är fortfarande involverad i laget även om han inte är här fysiskt.


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer