Härlig start på tiden i Blackburn

Bild till nyheten Härlig start på tiden i Blackburn
Harvey Elliott har redan levererat flera poäng som Blackburnspelare och får bra stöd både från Liverpool och Championshipklubben.

Under transferfönstrets sista dag lånades Harvey Elliott ut till Blackburn Rovers för resterande del av säsongen. Den 17-årige supertalangen har fått en fin start på låneperioden och har redan bidragit med både mål och assist i The Championship. På tre matcher har det blivit ett mål och två målgivande passningar.

Tidigare har det kommit rapporter om att Liverpool valde att låna ut spelaren till just Blackburn på grund av det korta avståndet mellan städerna så att kontakten mellan Elliott och Liverpools stab skulle vara så smidig som möjligt. Nu skriver Lancslive att representanter från Liverpool följer Elliotts utveckling tätt och att de flera gånger har besökt klubbens träningsanläggning för att kolla läget med supertalangen.

Elliott behandlas med stor respekt i Blackburn och får taxitransport till träningen varje dag eftersom att han inte är tillräckligt gammal för att köra bil. Efter bortamatcher står alltid en taxi och väntar på den unge engelsmannen så att han tar sig hem till Liverpool på ett tryggt sätt.

– De skickar meddelanden till mig varje dag. Efter varje träningspass och varje match skickar de meddelanden till mig, har Elliott tidigare berättat om hur Liverpoolstaben följer hans utveckling.

– Jag får även meddelanden från spelare i Liverpool som önskar mig lycka till. Det ger mig verkligen ett lyft när jag får sådant stöd. 

– Jag är ny här och tar det steg för steg. Förhoppningsvis kan jag leverera både på träningsplanen och på matcherna, så att jag kan visa folket vad jag kan.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer