Sju kan försvinna innan fredag

Bild till nyheten Sju kan försvinna innan fredag
Om bara tre dagar stänger transferfönstret mellan Premier League och Football League och Liverpool ska vara redo att kvitta sig med följande sju spelare.

Kl 18 på fredag drämmer fönstret igen och – precis som vi skrev för en vecka sedan – har klubben som avsikt att banta spelartruppen ytterligare.

Här är septetten som troligen säljs eller skickas iväg på utlån.

Harry Wilson 

Jagades länge av Burnley, som enligt uppgift endast bjöd £12M medan Liverpool krävde £20M. Nu talar det mesta för att den walesiske högeryttern kommer att lånas ut på nytt och i stort sett alla Championship-klubbar ä såklart intresserade. En retur till Bournemouth, perhaps? 

Ben Woodburn 

Hade ett fruktansvärt år bakom sig med bruten fot och knäskada och tvingades avbryta lånet i League One-klubben Oxford. Ryktades om ett utlån till Sparta Rotterdam på sensommaren men nu verkar Hull City ligga närmast till. Den 20-årige walesaren, vars framtid tycktes så lovande då han blev klubbens näst yngste målskytt i en ligacupmatch mot Leeds i november för snart fyra år sedan, har avstannat i utvecklingen. Kräver speltid för att få karriären på rätt köl.

Nat Phillips

23-åringen är efter både Rhys Williams och Billy Koumetio i mittbackskön. Blackburn, Bristol City, Nottingham, Preston, Reading och Wigan ska ha hört sig för den senaste tiden. Troligen handlar det om en permanent övergång. 

Herbie Kane

Gjorde succé i Hull  i våras innan pandemin satte stopp och blev uttagen i Årets lag i League One året innan, då han var utlånad till Doncaster. Den 21-årige mittfältaren kan ändå ha en fin framtid i lägre divisioner och enligt uppgift är Hull intresserade av en permanent övergång innan fredag.

Yasser Larouci 

Nobbade nytt kontrakt i somras då han inte ser sin framtid på Anfield. Liverpool vill casha in då han bara har ett år kvar på kontraktet och det har ryktats om att Brentford önskar sig den kraftfulle algeriske vänsterbacken. Senaste nytt är att även Norwich finns med i bilden.

Liam Millar

Den kanadensiske landslagsanfallaren i U23-laget lockar intresse från bland annat Blackburn, Rotherham, Stoke och QPR. Har tidigare haft två utlån i skotska Kilmarnock, dock utan att imponera.

Sepp van den Berg 

Den 18-årige mittbacken har visserligen imponerat i reservlaget, men är efter såväl Rhys Williams som Billy Koumetio i nuläget och skulle må gott av speltid och erfarenhet i männens värld. Skickas högst sannolikt iväg på lån innan fredag och det lär finnas intresse från klubbar i Eredivisie i hemlandet, Bundesliga 2 och även i Championship och League One.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer