Första målet för Klopps första köp

Bild till nyheten Första målet för Klopps första köp
Marko Grujic fick vänta 1496 dagar på sitt första mål i Liverpooltröjan.

Det är nästan tre år sedan den 24-årige serben – som blev Klopps första köp när han hämtades från Röda Stjärnan i januarifönstret 2016 – gjorde sin senaste officiella match för klubben.

Närmare bestämt den 2 december 2017, då han fick en minut som inhoppare i 5-1-segern borta mot Brighton.

På torsdagskvällen fick Marko Grujic chansen i favoritrollen på mittfältet när The Reds krossade Lincoln med 7-2 i Ligacupens tredje omgång. 1496 dagar efter debuten. 

Och i sin 15:e match hamnade han äntligen i målprotokollet, när han i den 65:e minuten prickade in 6-1 med ett skott strax utanför straffområdet. Bilden ovan.

Efter låneuppehållet i Cardiff våren 2018 har Grujic varit utlånad till Hertha Berlin i Bundesliga under två säsonger, där han tagit stora kliv i utvecklingen.

Men det är väldigt lite som talar för att Grujic har en framtid på Anfield. Under hela transferfönstret har det ryktats om en övergång till Hertha eller Borussia Mönchengladbach, men ännu har ingen triggat Liverpools prislapp på £20M. Och ett nytt utlån är uteslutet.

Samtidigt yttrade sig agenten Fali Ramadani nyligen om att han kan komma att stanna och fightas om en plats, åtminstone fram till januari.

Kanske ett klokt beslut med tanke på det tuffa matchandet med liga- och cupspel fram till nyår?


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer