– De levererade mästerliga avslut

Bild till nyheten – De levererade mästerliga avslut
Lincoln-tränaren Michael Appleton var mäkta imponerad av kvaliteten hos sina motståndare under torsdagen.

League One-laget Lincoln City fick en tuff uppgift i ligacupen i form av de engelska mästarna Liverpool. Klasskillnaden blev tydlig ute på planen och slutresultatet skrevs tillslut till hela 7-2.

Lincoln-tränaren Michael Appleton berättar att Jürgen Klopp gav hans lag beröm efter slutsignalen.

– Jürgen kom fram och sa bra spelat och önskade oss lycka till för resten av säsongen, vilket var en fin gest av honom, citeras Appleton av Liverpool Echo.

– Han har gjort ett fantastiskt jobb under de senaste åren. De hade en fin mix av erfarenhet och ungdomlighet.

– Jag tycker att vi bjöds på en mästerlig uppvisning i avslut i den första halvleken. Om vi hade haft en måltavla i krysset så hade de träffat den hela tiden. Det var fantastiska avslut. Det är på sådant sätt som man blir straffad mot sådana här typer av lag.

– Vi straffades efter ett eller två misstag, men den stora skillnaden i den första halvleken var avsluten. Jag tror att alla målen förutom det fjärde satt i krysset vilket gjorde det tufft för Alex (Palmer) i målet.

– I den andra halvleken skapade vi chanser och var lite oturliga att endast göra två mål. Jag kände för grabbarna. Det enkla budskapet i paus var att gå ut och försök vinn halvleken.

Liverpool avancerade i och med segern till nästa runda i ligacupen där ett hemmamöte med Arsenal väntar.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer