– Segern är det viktigaste

Bild till nyheten – Segern är det viktigaste
Curtis Jones var glad över sina två mål mot Lincoln City, men påpekade att det allra viktigaste var lagets avancemang.

Liverpool körde över Lincoln City under torsdagskvällen och tog sig vidare till fjärde rundan av ligacupen. En av planens bästa spelare var unge Curtis Jones som i den första halvleken slog till med två mycket vackra mål.

– När man spelar i en sådan här turneringen så finns alltid en risk att underdogen överraskar, men jag tyckte att grabbarna var påslagna till hundra procent, vilket visades ute på planen, sa Jones till Liverpoolfc.com efter slutsignalen.

– Jag är glad över målen, men det allra viktigaste var att vi vann tog oss vidare till nästa runda. Ett mål är ett mål för mig, alla räknas. Jag är glad över att vi kunde ta hem segern.

– Jag ser fram emot nästa match och oavsett om jag startar eller kommer in från bänken så ska jag ge allt jag kan. Alla matcher är en möjlighet för mig och de andra grabbarna. I varje match som jag får spela kommer jag att ge 100 procent. Det är vad jag försöker att göra.

– Jag tycker att jag stundtals visat vad jag är kapabel till, men jag har fortfarande mycket att lära. Jag måste vara tålmodig, min tid kommer.

Rhys Williams fick debutera för seniorlaget, en spelare som Jones känner väl från akademien.

– Jag har spelat tillsammans med honom i akademin i många år. Nu senast har han varit ute på lån och haft en bra period.

– Han kom in idag och såg ut som en A-lagsspelare. Han har varit med och tränat med oss i truppen i många år.

– Jag är glad för Rhys, jag hoppas att han får mer speltid, det förtjänar han. Som ung spelare måste man dock respektera managern och staben. Vi är redo, det kommer vi även att vara nästa gång vi får chansen, avslutar Jones.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer