– LFC är landets överlägset bästa lag

Bild till nyheten – LFC är landets överlägset bästa lag
På torsdag spelar Lincoln mot Liverpool i ligacupen, en mycket speciell match för många, men särskilt för Lincolns James Jones som supportat "The Reds" så länge han kan minnas.

Liverpool lottades mot League One-laget Lincoln i den tredje rundan av Carabao Cup, eller ligacupen som den heter för de allra flesta.

Torsdagens match blir extra speciell för mittfältaren James Jones som har Liverpoolsympatier i hela familjen.

– Hela min familj på min pappas sida är Liverpoolsupportrar och jag har några kompisar hemma som också är det. Min pappa är född i Liverpool och jag växte upp 45 minuter bort, så det var så det gick till - men jag tror inte att jag kommer att få chansen att tänka så mycket på det under matchens gång, säger Jones till Press Association.

De regerande engelska mästarna blir en tuff nöt att knäcka för Lincoln.

– Att kunna testa dig mot de bästa är det man vill som spelare och Liverpool är landets överlägset bästa lag just nu, konstaterar Jones.

– Oavsett vilket lag de ställer upp med så kommer det att finnas mycket kvalitet. Det blir en stor kväll för oss. Klopp är en stor faktor och deras spelstil. Sättet de tröttar ut sina motståndare med konstant rörelse. Man får inte vila. Det är ett lag man inte vill möta, deras kvaliteter är skrämmande.

– Men det är cupen, så vem vet vad som kan hända? Vi måste se till att vi visar upp oss från vår bästa sida. Förhoppningsvis är det vår kväll.

Lincoln - Liverpool spelas på torsdag med avspark 20:45.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer