Rekordstor tröjförsäljning

Bild till nyheten Rekordstor tröjförsäljning
Liverpool FC rapporterar att efterfrågan för hemma-, borta- och tredjestället för säsongen 2020/21 är större än någonsin.

Liverpoolfc.com skriver klubben att samtliga tre varianter av matchtröjor som Nike har levererat har registrerat rekordstort intresse. 

Både hemma- och bortatröjan har sålts i enorma mängder sedan de lanserades i augusti medan tredjetröjan, som kom ut för försäljning förra veckan, har sålts i fler exemplar än någon annan tredjetröja som klubben haft.

När hemmatröjan släpptes 1 augusti upplevde Liverpools onlinebutik rekordstor trafik och antalet sålda tröjor var betydligt fler än tidigare år. Även träningskollektionen som Nike har designat har slagit försäljningsrekord.

– Vi har sett rekordstor försäljning av tröjor sedan starten av säsongen, det var större siffror än vi såg under starten av förra säsongen som tidigare var vår mest framgångsrika vad gäller försäljning av tröjor. Detta har överträffat alla våra förväntningar och det visar att vårt stöd fortsätter att växa, särskilt med tanke på att framgångarna på planen fortsätter, säger Michael Cox från Liverpools marknadsavdelning.

– Självklart har denna enorma efterfrågan skapat en del problem för oss med tanke på att vi opererar under coronaförutsättningar. Det har exemplevis lett till att vi har sålt slut på en del vanliga storlekar på hemmatröjan. Vi arbetar dock tillsammans med Nike och vi förväntar oss en påfyllning i oktober. Vi tackar våra supportrar för stödet och tålamodet.


23 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer