– Osäkert om det blir fler värvningar

Bild till nyheten –  Osäkert om det blir fler värvningar
Många förväntade sig att skulle bli ett lugnt transferfönster för Liverpool. Enligt James Pearce talar mycket för att det inte kommer hända så mycket fram till den 5:e oktober.

Efter premiärmatchen mot Leeds fick The Athletics James Pearce svara på en del frågor angående vad som kan hända i slutet av det pågående transferfönstret. Den välinformerade journalisten är säker på att klubbledningen och Jürgen Klopp inte kommer ta några förhastade beslut. Han skriver även att truppspelare behöver säljas om det ska bli fler värvningar.

– Mycket talar för att Wijnaldum stannar i klubben. Klopp kommer inte sälja honom förrän spelaren begär att lämna, skriver Pearce.

– Angående Rhian Brewsters framtid, så kommer det fattas ett beslut inom kort. Klubben kommer antingen låna ut eller sälja anfallaren.

James Pearce skriver att det är osäkert om det blir några fler värvningar innan transferfönstret stänger den 5:e oktober. Dock är han säker på att Jürgen Klopp inte anser att truppen är komplett.

–Liverpools trupp är av hög klass. Men det finns ett par positioner som behöver förstärkas. En ny mittback och en ny kantspelare tror jag kommer prioriteras, skriver Perace.

– Klopp har flertalet gånger visat att han vågar ge unga spelare förtroende. Ett exempel i premiärmatchen var att Curtis Jones blev inbytt i andra halvlek. Det verkar som att tränarstaben är nöjda med mittfältarens prestationer i försäsongsmatcherna


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer