– Blev glad att se dem fira

Bild till nyheten – Blev glad att se dem fira
Daniel Sturridge gläds åt sina tidigare lagkamraters framgångar.

Daniel Sturridge var under sin tid i Liverpool mycket nära att vinna ligan, men vid två tillfällen föll laget på målsnöret och slutade tvåa bakom Manchester City.

Förra sommaren lämnade engelsmannen Merseyside och kunde utifrån bevittna den historiska säsongen då den 30 år långa väntan avslutades.

– Det har varit en lång väntan för supportrarna. När jag var i klubben kom vi tvåa två gånger när vi besegrades av Manchester City, säger anfallaren till Sky Sports.

– Så jag är säker på att känslan från spelarnas perspektiv, att äntligen få ta det sista steget över mållinjen för supportrarna, det måste ha varit en fantastisk känsla.

– Även jag själv blev väldigt glad över att se dem fira.

– Efter att ha upplevt smärtan av förluster så måste det varit en underbar känsla för Hendo (Jordan Henderson) att få lyfta pokalen. 

Innan Sturridge lämnade klubben fick han ofta spela andrafiol bakom supertrion Mohamed Salah, Roberto Firmino och Sadio Mané.

– De siffror de levererar är otroligt, säger engelsmannen.

– När jag spelade tillsammans med dem såg jag dem ge allt på träning dag in och dag ut. De sliter stenhårt på planen och presterar på högsta nivå, det måste man berömma.

– Det är även andra spelare, som Divock (Origi), som förtjänar beröm. De arbetar outtröttligt för att få sina chanser. 


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer