Bekräftar Ramos-nobb

Bild till nyheten Bekräftar Ramos-nobb
Harvey Elliott var inte imponerad av Sergio Ramos efter Champions League-finalen i Kiev och tackade därför nej till att träffa spanjoren när Real Madrid försökte locka honom till klubben.

Tidigare i år skrev The Athletic om en händelse där Harvey Elliott var på plats i Madrid för en rundtur på Santiago Bernabeu. Real Madrid, som försökte locka till sig spelaren, erbjöd honom även att träffa lagkaptenen Sergio Ramos - men Elliott tackade nej.

– Ja det är sant, bekräftar Elliott med ett skratt när han får frågan av The Athletics James Pearce. 

– Jag tackade nej efter det han gjorde mot Mo (Mohamed Salah).

Elliott hade istället siktet inställt på Liverpool, en klubb han hejat på sedan barnsben. 

– Som litet barn minns jag känslan av att vandra upp för trapporna på läktaren på Anfield, att se strålkastarljusen och spelarna - vilken syn!

– Mina hjältar var Steven Gerrard och Luis Suarez. Jag älskade att se dem spela. Min pappa var ett stort fan av Fernando Torres och hemma hade vi en stor affisch föreställande honom.

– Jag och pappa försökte att åka på så många bortamatcher som möjligt. Vi behövde ibland ljuga lite för skolan och mamma. "Se till att ni bor på ett fint hotel," sa mamma. Stället vi bodde på i Kiev i ett sjaskigt område var hemskt!

– Men det är en del av att vara supporter - man följer sitt lag oavsett vad. Man får dela erfarenheter med sina vänner och familj. Resultatet var inte bra, men själva resan till Kiev var fantastisk.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer