– Vet inte vad som händer nästa säsong

Bild till nyheten – Vet inte vad som händer nästa säsong
Rhian Brewster tackar Swansea för det gångna halvåret och erkänner att han är osäker på hur hans kommande säsong ser ut.

I januari lånade Liverpool ut Rhian Brewster till Swansea för att ge honom en större chans till mer speltid. Anfallaren tog chansen och imponerade från start till mål och slog till med 11 mål totalt.

Nu när är låneavtalet över har Brewster gett en intervju till klubbens officiella hemsida swanseacity.com.

– Jag har älskat varje sekund. Jag älskar klubben, älskar supportrarna, älskar staben, jag älskar alla här, säger engelsmannen.

– Jag vet inte vad som händer nästa säsong, men om jag inte kommer tillbaka så kommer Swansea alltid att finnas i mitt hjärta. Jag kommer att vara Swansea-supporter för alltid, jag kommer alltid att följa dem.

Managern Steve Cooper har tidigare uttryckt en önskan om att behålla Brewster även under nästa säsong när laget ska göra ett nytt försök att ta sig tillbaka till Premier League.

– Jag hoppas att grabbarna går för det nästa säsong. Om jag är här ska vi köra på tillsammans, men om inte så hoppas jag att de ger allt och går för det igen. De kommer att använda detta som motivation eftersom att jag vet att vi inte vill känna detsamma igen.

Brewster är mäkta imponerad över stödet supportarna har gett honom.

– Det är på ett sätt likadant här som i Liverpool, alla är som en stor familj. "The Jack Army" har varit fantastiska. I den första matchen hade jag en sång, min första sång. Jag kommer aldrig att glömma det. Jag kan inte tacka supportrarna nog.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer