Sancho föredrar LFC framför United?

Bild till nyheten Sancho föredrar LFC framför United?
Se de senaste ryktena om Borussia Dortmunds Jadon Sancho, Bayern Münchens Thiago och Leicesters Harvey Barnes.

Jadon Sancho är en av Europas mest eftertraktade spelare. Denna sommar har han regelbundet kopplats ihop med Manchester United som ska vara i förhandlingar med Borussia Dortmund. Yttern har även under en längre tid ryktats till Merseyside. 

Det ledande sportmagasinet Kicker skriver dock att Sancho skulle föredra en flytt till Liverpool framför Manchester United på grund av att den unge engelsmannen anser att chanserna att vinna titlar är betydligt större tillsammans med Jürgen Klopp och Co.

Dortmund ska enligt rapporter kräva 100 miljoner euro för spelarens tjänster och Man United har ännu inte varit beredda att möta det kravet. 

Klopp har tidigare sagt att de måste vänta och se hur den ekonomiska situationen utvecklar sig innan de fattar beslut kring hur de ska agera på transfermarknaden i sommar.

En annan spelare som fortsätter att kopplas samman med Liverpool är Bayern Münchens Thiago. Mittfältaren har beslutat att inte förlänga sitt kontrakt med den tyska klubben och ordförande Karl-Heinz Rummenige har tidigare slagit fast att de inte tänker låta spelaren lämna gratis nästa sommar.

Med endast ett år kvar på kontraktet finns möjligheten att förhandla fram ett överkomligt pris för den klubb som vill köpa loss den kreative mittfältaren. 

Diverse tidningar och journalister har rapporterat att Liverpool är överens om de personliga avtalen med Thiago, men att inget bud ankommit till Bayern München.

De senaste uppgifterna från Sport Bild säger att den tyska klubben sänkt sitt krav på övergångssumma från £31M till £25M.

Ett rykte som dykt upp under de senaste dagarna är att Leicester Citys ytter Harvey Barnes finns på Jürgen Klopps radar. Enligt Mirror-journalisten John Richardson är 22-åringen ett transfermål för klubben redan denna sommar.

Med sina energiska spelstil ska Klopp se Barnes som ett perfekt komplement till anfallstrion. 

Barnes levererade sex mål och åtta målgivande passningar säsongen 2019/20. Leicester sägs kräva £30M för spelaren.


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer