Ringde Ferguson mitt i natten

Bild till nyheten Ringde Ferguson mitt i natten
Sir Alex Ferguson avslöjar att en viss Jürgen Klopp ringde och väckte honom klockan halv fyra på natten efter att Liverpool säkrat Premier League-titeln.

Jürgen Klopp utsågs under gårdagen till årets manager av managerförbundet i England. 

Priset för årets manager är uppkallat efter Manchester Uniteds legendariske manager Sir Alex Ferguson och därför var det just Ferguson som tillkännagav att Klopp vunnit priset för säsongen 2019/20.

I sitt meddelande avslöjade skotten att LFC-bossen hade ringt honom mitt i natten för att berätta att de blivit ligamästare.

– Jag förlåter dig för att du väckte mig klockan halv fyra på natten för att berätta att du hade vunnit ligan. Tack ska du ha! Men det är fullt förtjänt, bra jobbat, sa Ferguson. 

Jürgen Klopp passade i sitt tacktal på att hylla Ferguson.

– Sir Alex Ferguson har gjort det (vunnit priset tidigare) - jag vet att det inte är 100 procent passande som LFC-manager - men jag beundrar honom. Han var den första brittiska tränare som jag träffade och vi åt en frukost ihop. Det var länge sedan nu och jag är inte säker på om han minns det, men jag kommer att minnas det för alltid eftersom att det för mig var som att möta påven!

– Det var fantastiskt, från första sekunden så klickade vi. Den gången kunde jag inte trott att jag skulle stå här med den här pokalen i händerna.


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer