– Har varit en galen resa

Bild till nyheten – Har varit en galen resa
Dejan Lovren tackar för sin tid i klubben efter att ha slutfört en övergång till Zenit St. Petersburg.

Under måndagen stod det klart att Dejan Lovren säljs till Zenit St. Petersburg för vad som enligt uppgifter är en summa på cirka £11M.

På sina sociala medier har mittbacken tackat för sin tid på Merseyside.

"Sporten fotboll betyder allt för mig och jag har under min tid i LFC försökt att vara så bra som jag bara kan. Att spela för denna otroliga klubben har varit ett privilegium och med det följer ett ansvar. De senaste sex åren har varit en galen resa. Vi har varit med om allt. Förhållandena har utvecklats och det har varit intensiva känslor. Till slut har optimism, vilja, samarbete och hårt arbete fört oss tillbaka till toppen både inom den nationella och europeiska fotbollen. Vi har varit med om ögonblick som ingen av oss kommer att glömma," skriver Lovren

"När jag först klev in på Melwood lovade jag mig själv att jag skulle ge allt jag kunde för att se till att jag en dag skulle kunna se tillbaka på den här tiden med vetskapen om att jag gjort allt för klubben som öppnade dörrarna för mig. Idag är det min tur att ta farväl av Liverpool FC. Även om jag inte längre är en del av laget så kan jag inte se det här som slutet på vårt förhållande. Vi har skrivit historia tillsammans, minnena kommer att finnas med oss för evigt."

"Ingenting av detta skulle ha skett utan den kollektiva styrkan som gör den här klubben till vad den är. Så jag vill tacka alla, speciellt lagkamraterna som alltid gav otrolig konkurrens på träningsplanen och stort stöd vid sidan av den. Jag kommer alltid att finnas där för er."

"Chefen, Mr Klopp, som var mannen som hade så stor tro på mig och laget. Jag tackar dig för vägledningen och inspirationen. Staben som har gjort oss till de vi är idag, och personalen bakom kulisserna som får klubben att fungera. Vårt hem hade inte varit detsamma utan dem, jag vill verkligen tacka för det de har gjort för mig och laget under åren. Ni vet vilka ni är."

"Supportrarna - det har varit mycket kärlek och kritik, jag respekterar er alla. Var säkra på att det enda jag någonsin ville var att vinna - och vinna gjorde vi. Staden Liverpool - tack för att nu har tagit vara på mig och min familj. Ni kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Vad mer kan jag säga... Jag kommer att sakna klubben, staden och människorna. Vi ses igen mina vänner, jag önskar er allt gott."


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer