Nu väntar två veckors semester

Bild till nyheten Nu väntar två veckors semester
Jürgen Klopp har bekräftat att spelarna nu får två veckors semester efter att mästarsäsongen avslutats.

Liverpools rekordsäsong 2019/20 är över och med en Supercup-, klubblags-VM-och Premier League-titel i bagaget kan spelarna ta semester.

"The Reds" avslutade säsongen i vinnande stil när de vann med 3-1 mot Steve Bruces manskap på St James' Park under söndagseftermiddagen.

På sin presskonferens efter segern berättade Jürgen Klopp vad som kommer att ske under de kommande veckorna.

– Nu har vi två veckors semester, grabbarna kommer att vara helt lediga, ingen bollträning, ingenting, sa tysken enligt Liverpool Echo.

– Den lockdown som var under våren var väldigt intensiv för grabbarna ur ett mentalt perspektiv.

– Dessa grabbar behövde hålla sig i form för en potentiell comeback vilket datum som helst. När vi först gick in i lockdown var det första möjliga datumet 4 april. Det diskuterades, så vi behövde se till att vara redo tills dess.

– Sedan blev det inte av just då. Perioden var väldigt intensiv för grabbarna.

– Nu är det två veckors semester. Sedan kommer någon att berätta för oss när den nya säsongen startar och då måste vi hantera läget med den tid vi har. 

– Många lag spelar fortfarande Champions League eller Europa League, vilket är tufft. Nu har vi två veckor ledigt och det kommer vi att utnyttja till 100 procent. Jag kommer också att ha lite ledigt!

Premier League-säsongen 2020/21 startar 12 september, men det är förväntat att Community Shield-matchen ska spelas på ett tidigare datum.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer