– Har ett ansvar när man bär LFC-tröjan

Bild till nyheten – Har ett ansvar när man bär LFC-tröjan
Newcastle står för motståndet i säsongens sista match. James Milner är fullt fokuserad på att avsluta mästarsäsongen i vinnande stil.

Under söndagseftermiddagen är det dags för säsongens sista match för Liverpool när de springer ut på St James's Parks gräsmatta för ett möte med Newcastle. 

Skulle de rödklädda ta en seger slutar de på 99 poäng i den titelvinnande säsongen 2019/20. Vicekapten James Milner menar att mentaliteten som finns i laget innebär att de kommer ge allt för att ta hem de tre poängen även i en match som i praktiken är betydelselös.

– Det har varit en styrka hos det här laget, vi har blivit bättre och bättre på att hitta rätt fokus oavsett vilken turnering vi spelar i eller hur lång tid vi har mellan matcherna. Att vara fokuserad på matchen som väntar är vi bra på, säger Milner till Liverpoolfc.com.

– Den viktigaste matchen är den som kommer härnäst. Det är en styrka inom laget och något som managern har inpräntat i oss. Vi har haft ett par härliga dagar, men det viktigaste nu är att förbereda oss och vinna matchen. Oavsett vad matchen betyder så vill vi sluta med så stor poängskörd som möjligt.

– Det skulle innebära att vi förbättrat oss från förra säsongen, vilket är viktigt, att vi alltid tar oss framåt som grupp. Men ännu viktigare är att man har ett ansvar varje gång man tar på sig Liverpool-tröjan, man måste ge allt för att vinna oavsett vilka man möter.

– Det är kravet från klubben, supportrarna och oss själva, oavsett vilka som spelar på söndag, om managern gör byten eller inte - vi har en fantastisk grupp av yngre spelare - oavsett om det är de yngre grabbarna eller de äldre så förtjänar var enda en att vara i omklädningsrummet och att dra på sig tröjan.

– Jag vet inte vilket lag managern kommer att välja, men oavsett vilken elva han väljer så kommer alla spelare att vara taggade till tusen och motiverade att vinna.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer