Salah siktar på fler ligatitlar

Bild till nyheten Salah siktar på fler ligatitlar
Mohamed Salah har redan nu börjat blicka framåt mot vad han och lagkamraterna kan vinna härnäst efter att ha säkrat klubbens första ligatitel på 30 år.

I onsdags kunde Mohamed Salah tillsammans med sina lagkamrater lägga vantarna på den så väldigt efterlängtade Premier League-bucklan. 

Ligatiteln är den fjärde stora titeln som Salah vinner i klubben, men han är nu fullt inställd på att fortsätta att vinna.

– Det är en fantastisk känsla att vinna Premier League med klubben efter 30 års väntan. Det är en dröm som går i uppfyllelse, säger anfallaren till BBC.

– Vi måste fortsätta att vara hungriga under nästa säsong också för den kommer att vara tuffare än denna. Andra lag kommer att försöka slå tillbaka igen för att vinna titlar.

– Men vår hunger kan driva oss till fler titlar. Förhoppningsvis kan vi göra det. Vi måste kämpa för det, det måste vara vårt mål.

– Jag tror att nästa säsong kommer att bli tuff, tuffare än den här säsongen. När man vinner någonting, när man vinner Champions League och Premier League, då försvinner en del hunger.

– Så nu måste vi förändra den mentaliteten. Man måste gå in i sig själv och hitta det som driver en framåt så att man kan fortsätta på samma sätt flera säsonger framöver.

– Jag kan inte se varför vi inte skulle kunna vinna Premier League två eller tre gånger. Allt handlar om vår inställning. Om vi kan behålla hungern och fortsätta att kriga så kommer det att vara möjligt.

Resan fram till den absoluta toppen har varit full av hinder, men bakslagen har fungerat som extra bensin i tanken i jakten på de finaste priserna.

– Att vinna Champions League, att förlora Premier League med en poäng förra säsongen, det var inte dåligt, vi hade en fantastisk säsong.

– Året innan så förlorade vi Champions League-finalen, så den utveckling vi har haft är väldigt bra, vi bygger ett fantastiskt lag.

– Vi måste bli bättre för varje år som går, det är känslan inom truppen just nu. Det är anledningen till att vi kunde vinna Premier League med sju matcher kvar att spela.


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer