Senaste nytt inför Burnley

Bild till nyheten Senaste nytt inför Burnley
Jürgen Klopp har mött pressen inför lördagens hemmafight mot Burnley. Se presskonferensen i videoform samt läs en textad sammanfattning nedan.
Jürgen Klopp om Henderson

– Det finns en bra nyhet mitt bland de dåliga. Det är en knäskada, men någon operation krävs inte. Han kommer dock inte att spela mer den här säsongen, men han kommer kunna starta den nya med oss. Det är inte roligt, men det är det bästa vi kunde få. Han kommer tillbaka snabbt.

– Det var ingen rolig syn när han tvingades lämna planen. Om han har ont så har han verkligen ont. Man kunde se att något hade gått illa. Det var verkligen en smäll för oss alla.

– Han förtjänar att lyfta pokalen och kommer att göra det.

Om Sean Dyche

– Jag vet att vi båda är väldigt passionerade vid sidlinjen!

– Ju mer jag lär mig av den här ligan och hur konkurrenskraftig den är, desto mer imponerad blir jag av arbetet han genomför. Jag kunde inte ha mer respekt för honom.

– Burnley är alltid ett tufft lag att möta. Att de kommer nå cirka 50 poäng är väldigt bra gjort med tanke på omständigheterna. Han är en bra kille.

Om 17 målskyttar under säsongen

– Det är bra, det är så det borde vara. På sättet som vi spelar så har alla möjligheten att gå framåt och göra mål.

– Om man vill vara framgångsrik måste målskyttet spridas ut på hela laget.

Om relationen mellan Salah och Mané

– Allt är bra. De båda vill göra mål, vilket är normalt. 

– Det har aldrig varit någon dålig relation dem emellan. Det finns alltid situationer där man som anfallare kunde ha passat bollen vidare istället. 

– Som anfallare måste man fatta beslut och jag har aldrig varit med om att en anfallare varit för egoistisk. Allt är bra.

Om Naby Keita

– Skador har helt klart påverkat hans rytm och det påverkade hur han kunde anpassa sig till sin nya klubb. Nu är det dock hur bra som helst, han är i en mycket bra period, skadefri och har anpassat sig väl. När man är skadefri och har de kvaliteter som Naby Keita besitter finns inte så många problem.

– På grund av skadorna har han inte haft någon rytm i sitt spel, men nu har han det.

Om VAR

Under gårdagen var det en rad uppmärksammade situationer vad gäller VAR, särskilt en straff som Bruno Fernandes fick i Uniteds match mot Aston Villa.

– Det måste vara ett uppenbart misstag för att det ska ändras och jag tycker att dessa var uppenbara. Du får fråga dem om varför de följde domarnas beslut. Det är svårt, men jag tycker inte gårdagens situationer var det.

– Vi har haft beslut som gått emot oss, men vi vann matchen så ingen pratar om dem. Men om tre domare ser det och VAR-domarna ser det, då borde de komma fram till rätt beslut.

– Jag förstår till 100 procent att Dean Smith har svårt att acceptera det som hände igår. Jag vet inte hur det kan hända.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer