– Långt ifrån färdigutvecklade

Bild till nyheten – Långt ifrån färdigutvecklade
Joe Gomez har siktet inställ på framgångar även i framtiden och konstaterar att detta duktiga Liverpool-lag ännu inte har nått sin högstanivå.

Under period på drygt 12 månader har Liverpool vunnit Champions League, Supercupen, VM för klubblag och Premier League. En fantastisk bedrift som få har överträffat.

Det finns inga tecken på att Jürgen Klopps lagbygge ska sänka farten. Under onsdagen besegrade de Brighton och tog sig upp på 92 poäng - nio poäng ifrån att slå Man Citys poängrekord med fyra matcher kvar.

Joe Gomez menar att lagets mål är att fortsätta att prestera på samma höga nivå under de kommande säsongerna, men påpekar att det kan bli tufft.

– Målet är att prestera på regelbunden basis, år efter år, säger mittbacken till Liverpoolfc.com.

– City har gjort det länge nu och de har satt ribban för hur man måste prestera. 

– För fem år sedan kanske man inte ens hade trott på att några lag skulle nå upp till så här höga poäng. Jag vet inte om det är möjligt att fortsätta att förlora endast en eller två matcher per säsong, men att hålla i denna nivå under en längre tid är självklart vad vi strävar efter.

– Jag kan känna att ribban har lagts på så hög nivå att det kan vara tufft att lyckas upprepa bedriften år efter år, att ta 100 poäng i ligan varje år.

– Som grupp ger vi allt för att lyckas, vilket har visats i resultaten denna säsong. Även om vi inte spelat så bra som vi kan har vi fått med oss resultaten. 

– Att hålla fast vid den viljan att vinna och att fortsätta prestera vecka efter vecka, det är målet nu. Vi är inte färdigutvecklade, vi har en ung och hungrig trupp som förhoppningsvis kan fortsätta att lära sig saker.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer