– Lär mig av Trent varje dag

Bild till nyheten – Lär mig av Trent varje dag
Unge högerbacken Neco Williams har den perfekta förebilden i Trent Alexander-Arnold.

Neco Williams har fått ett stort genombrott under säsongen där han gått från att vara en akademispelare till att vara en del av seniortruppen som vunnit Supercupen, VM för klubblag och Premier League.

Framför sig i kön har Williams en av världens kanske allra bästa högerbackar i form av Trent Alexander-Arnold. Den tuffa konkurrensen skrämmer dock inte Williams, istället ser han det som en möjlighet att ständigt utvecklas.

– Helt klart, jag försöker att se vad han gör på träning och sedan implementera de sakerna i mitt spel, säger Williams till Liverpoolfc.com.

– På träning nu så pushar jag honom och han pushar mig. Det är bra att ha en liten intern kamp där man kämpar om en plats. Det finns inget som stoppar oss yngre spelare att ge allt och kämpa om platserna.

– Jag måste bara fortsätta att göra vad jag har gjort på träning - fortsätta att utvecklas, arbeta hårt och ha en tre på mig själv. Förhoppningsvis kan jag då få lite speltid.

– Om jag får chansen vill jag visa alla vad jag kan göra.

Imorgon väntar en ny match och en ny möjlighet till speltid när Brighton står för motståndet.

– Vi har jobbat hårt även efter det stod klart att vi är mästare. Grabbarna har inte stannat upp, vi ger 100 procent på träning. Vi måste fortsätta framåt. 

– Vi måste fortsätta att kämpa in i det sista. Jag vet att grabbarna kommer att göra detta eftersom att det är precis vad vi har gjort sedan starten av säsongen. Målet är att ta så många poäng som möjligt.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer