Milner kan göra comeback på onsdag

Bild till nyheten Milner kan göra comeback på onsdag
Jürgen Klopp har berättat om skadeläget inför onsdagens bortamatch mot Brighton. Han sa bland annat att James Milner kan vara aktuell för spel igen.

På onsdag fortsätter jakten på nya rekord, då Liverpool gästar Amex Stadium. Jürgen Klopp har ett par osäkra kort inför matchen. James Milner har inte spelat sedan han ådrog sig en muskelskada i matchen mot Everton för två veckor sedan. Vicekaptenen var inte med i gårdagens matchtrupp på grund av att tränarstaben inte ville riskera något. Däremot lär Dejan Lovrens comeback få vänta.

– Millie mår bra och skadan är inte speciellt allvarlig. Men vi ville inte ta några större risker, säger Klopp till Liverpoolfc.com.

– Dejans rehabilitering har tagit längre tid vad vi först beräknade. Han har fortfarande inte fått något klartecken och då kan vi inte göra något annat än att vänta.

I gårdagens segermatch mot Aston Villa blev Andy Robertson utbytt i slutminuterna och ersattes av Neco Williams. Skotten såg ut att ha ont i det ena benet.

– Jag fick en liten känning efter en duell med Grealish i andra halvlek. Jag tror att jag kan medverka i nästa match. Men det är viktigt att vi håller oss fräscha under det hektiska spelschemat, säger Robertson.

Andy Robertson var inte med i matchen mot Everton. Dock så har vänsterbacken fått spela 174 minuter i de två senaste matcherna.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer