– Kommer ångra sig om de inte förstärker

Bild till nyheten – Kommer ångra sig om de inte förstärker
Graeme Souness tycker att det är för stor kvalitetsskillnad mellan Liverpools anfallstrio och back up-spelare som Divock Origi.

Divock Origi fick chansen från start när Aston Villa gästade Anfield under söndagen. Det blev dock ingen lyckad eftermiddag för belgaren som misslyckades med att sätta något avtryck på matchen och ersattes av Roberto Firmino i den andra halvleken.

Efter Firminos intåg blev Liverpool ett annat lag och kunde med två mål av Sadio Mané och Curtis Jones avgöra matchen.

Graeme Souness var inte imponerad av Origi och slog efter matchen fast att Jürgen Klopp bör leta efter förstärkningar på anfallsfronten.

– Jag har varit i den här situationen. Man tappar koncentrationen med en eller två procent. Man kunde se att Liverpool fokuserade på att försöka att få upp tempot, sa Souness till Sky Sports.

– Det var något som saknades i den sista tredjedelen. Jag tror att det som saknades var Firmino. Liverpool är världsmästare, europeiska mästare och Premier League-mästare. Jag är besviken över det faktum att de inte har köpt ännu en anfallare. 

– När någon av trion vilas och Origi spelar, då sjunker kvaliteten rätt rejält. Jag tror att de kommer att ångra sig. 

– Jag hoppas att jag har fel. Jag hoppas att de köper någon som kan spela när alla tre inte kan vara på planen. Firmino länkar samman spelet. Från försvar till offensiv, han är länken för allt.


19 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer