– En belöning för hans utveckling

Bild till nyheten – En belöning för hans utveckling
Jürgen Klopp om varför Curtis Jones har fått en kontraktsförlängning på fem år med klubben.

Curtis Jones har skrivit på ett nytt kontrakt med Liverpool, något som manager Jürgen Klopp är mycket nöjd över.

– Jag är väldigt nöjd över detta och det är så välförtjänt, säger Klopp till Liverpoolfc.com.

– Det är lite annorlunda jämfört när Curtis skrev på sitt förra kontrakt förra året. Då handlade om att både spelare och klubb ville samarbeta på lång sikt. Denna gång handlar det om att belöna spelaren. När Curtis skrev på sitt förra kontrakt så lovade vi honom att om han fortsatte att utvecklas och växa som spelare så skulle vi se till han belönades, vilket han nu har gjort. Det är så vi arbetar här.

– Vi vill att våra unga spelare får ut maximalt av sin potential och då måste vi ha fokus på vägen till målet, inte bara målet. Man måste se till att det finns en konstant utveckling, annars lämnar man dem i sticket.

– Jag kunde inte ha varit gladare eller stoltare över att ha sett honom blomstra. Han har en superb inställning, uppför sig strålande och är en väldigt viktig medlem av vår trupp. 

– Det råder inga tvivel om hans kvaliteter, när det gäller teknik och det fotbollsmässiga är han på högsta nivå. Men många unga spelare har sådana egenskaper. Det handlar om mer än så om man vill få maximalt av talanden och Curtis har visat att han vill det.

– För Curtis handlar det nu om att fortsätta utvecklingen. Om han gör det kommer han att kunna uppnå allt han vill i den här sporten. Jag tror att vi är en perfekt miljö för honom.

– Jag älskar tanken på att våra supportrar ska kunna sjunga om att de har mer än en scouser i laget.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer