– Vi har en chans

Bild till nyheten – Vi har en chans
Aston Villa-managern Dean Smith har hållit sin presskonferens inför morgondagens möte med Liverpool.

Aston Villa är utan seger sedan återstarten av säsongen med två kryss och två förluster. På dessa matcher - mot Sheffield United, Chelsea, Newcastle och Wolverhampton - har de haft det tungt offensivt med endast två mål gjorda, men defensivt har det sett bättre ut med bara fyra insläppta.

– De (spelarna) känner att de är i ett bättre läge nu än när uppehållet startade, sa manager Dean Smith under sin presskonferens inför matchen på Anfield.

– Vi har mött tre topp åtta-lag och de har haft väldigt få målchanser mot oss, så defensivt har det sett väldigt bra ut, men vi måste ha mer kvalitet i offensiv sista tredjedel.

– Grabbarna är inte allt för besvikna eftersom att de vet att de har spelat bra. Vi har helt klart försvarat bättre, nu måste vi bara sätta våra chanser.

Liverpool kommer till matchen som mästare, men i den senaste matchen blev det en svidande förlust med 4-0 mot Manchester City.

– Jag tror att vi kommer att få se ett liknande Liverpool som vi har fått se vecka in och vecka ut, förutspådde Smith.

– De kommer att vara lite tilltufsade efter att ha förlorat med 4-0, men vi vet att deras attityd kommer att vara på topp.

– Jag såg det som han (Klopp) gjorde - de hade sina lägen mot Manchester City och attityden var förstklassig.

– Vi har en chans, vi fick Liverpool att jobba riktigt hårt (på Villa Park) och var tre minuter från en seger.

Källa: avfc.com


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer