Vill se Aubameyang till LFC

Bild till nyheten Vill se Aubameyang till LFC
Enligt tidigare Liverpool-spelaren Stephen Warnock vore Pierre-Emerick Aubameyang ett perfekt tillskott till den röda truppen.

Timo Werner ryktades under hela våren vara aktuell för en övergång till Liverpool i sommar, men coronapandemin som utbrutit har skapat en så pass osäker ekonomisk situation att Anfield-klubben valde att lägga ned försöken att värva den tyske anfallaren. Istället skrev Werner nyligen på för Chelsea.

Jürgen Klopp har vid flera tillfällen hintat om att det blir en lugn transfersommar för Liverpool, men det stoppar inte supportrar och experter från att spekulera i vilka spelare som skulle kunna förstärka truppen. Ex-röde Stephen Warnock menar att siktet bör vara inställt på Arsenals 31-årige superstjärna Pierre-Emerick Aubameyang, som ännu inte kritat på något nytt avtal med London-klubben.

– Om jag vore Jürgen Klopp så skulle jag ha gått för honom nu när han har ett år kvar av kontraktet, säger Warnock till BBC Radio 5 Live.

– Du får en målgörare som både kan komma in från bänken och utmana fronttrion. Han behöver heller inte anpassa sig till ligan, du vet vad du får.

Klopp och Aubameyang känner varandra väl från tiden i Borussia Dortmund.

– Han känner managern och managern känner honom. Hans lön är hög, men han skulle inte vara allt för dyr att köpa in på grund av situationen. Aubameyang vill vinna titlar i den del av karriären som han befinner sig i nu och då måste han gå till antingen Liverpool eller Manchester.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer