– Förväntar mer av oss själva

Bild till nyheten – Förväntar mer av oss själva
Jordan Henderson pratar om besvikelsen efter storförlusten mot Manchester City och blickar sedan framåt mot mötet med Aston Villa där de har chansen att visa en reaktion.

Liverpools första match som Premier League-mästare slutade i en tung förlust mot Manchester City.

Efter en jämn start på matchen tog City vara på sina målchanser på ett klinisk sätt och gjorde tre mål innan halvtidsvilan. I den andra halvleken fastställdes slutresultatet 4-0 till de ljusblåklädda.

I en intervju med Liverpoolfc.com får Jordan Henderson en fråga om vad som gick snett i matchen.

– Väldigt mycket, men jag skulle säga att vi fortsatte kämpa in i det sista, säger lagkaptenen.

– Man måste ge beröm till City, ett fantastiskt lag som tog vara på sina chanser. Vi är väldigt besvikna över resultatet, vilket vi borde vara.

– En annan dag kanske vi skulle ha gjort mål på våra chanser och då skulle det ha varit en annan match, men det stämde inte denna gång. Man måste ge beröm till City.

– Vi skyller inte på någonting. Vi är besvikna och förväntar oss mer av oss själva. Detta kan vara en lärdom för framtiden om vi vill fortsätta att utvecklas och konkurrera om titlar. 

– Vi måste fortsätta framåt, fortsätta att utvecklas och fortsätta att lära oss. Vi måste visa en reaktion i nästa match.

Trots att resultatet rann i väg hade The Reds en del chanser som de kunde ha utnyttjat bättre.

– Vi är besvikna över målen som vi släppte in, men vi är också besvikna över de chanser som vi skapade utan att göra mål, säger Henderson.

– I bägge straffområden var vi inte bra nog och blev därför straffade. Jag tycker dock att grabbarna hade bra attityd, vi kämpade hela matchen och vi kom hit för att vinna, tyvärr var City det bättre laget.

Nu väntar Aston Villa hemma på Anfield på söndag.

– Det är aldrig roligt att förlora matcher. Vi måste visa karaktär, reagera på rätt sätt.

– Nästa match är på söndag, så de kommer tätt nu. Vi måste vara redo. Vi vill fortfarande avsluta säsongen på ett bra sätt och vi vill gå ut och prestera i de sex matcher som återstår, avslutar engelsmannen.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer