Brewster poängräddare för Swansea

Bild till nyheten Brewster poängräddare för Swansea
Swansea tog under tisdagen en poäng mot Millwall och Rhian Brewster var i allra högsta grad inblandad i walesarnas kvitteringsmål.

Under tisdagen gästade Swansea arenan The Den i London för ett möte med Millwall. Utlånade Liverpool-anfallaren Rhian Brewster fick återigen chansen från start.

Hemmalaget tog ledningen efter dryga 20 minuters spel genom Mason Bennett. Strax därefter borde Brewster kvitterat för Swansea, men den unge engelsmannen fick inte tillräckligt med kraft i avslutet från nära håll och en försvarare hann rensa bort bollen en bit framför mållinjen.

1-0-resultatet stod sig ända till matchens 66:e minut. Då tilldelades Swansea en frispark i bra läge, en frispark som Brewster tog hand om. Anfallaren skruvade bollen i målramen och via målvakten gick den i nät - kvitteringen var ett faktum, men officiellt skrevs målet som ett självmål av Millwall-målvakten Bartosz Bialkowski.

Se målet här:

Matchen slutade 1-1 och Brewster och Co. har nu fyra poäng upp till playoff-plats i till Premier League.