– Här finns det kvalitet

Bild till nyheten – Här finns det kvalitet
Dejan Lovren berättar om kvaliteten i spelartruppen och om skillnaden mellan att träna individuellt hemifrån och att träna tillsammans med lagkamraterna på Melwood.

Liverpool har äntligen börjat träna i full styrka igen efter ett långt uppehåll och sedan en period av träning i mindre grupper. 

Tidigare i veckan spelade laget en internmatch på Anfield 11 mot 11. Dejan Lovren tycker att det är fantastiskt att börja träna mer som vanligt igen.

– Det är härligt. När vi alla samlades igen tänkte jag: "Wow, hur många spelare har vi egentligen?", säger kroaten till Liverpoolfc.com.

– När man tittar runt omkring sig så känner man direkt: "Här finns det kvalitet".

– Häromdagen spelade mot varandra och det var härligt att se att spelarna var i bra form efter ett så långt uppehåll.

– Man har kommit tillbaka och nu känns det som att man måste arbeta ännu hårdare för att ta en plats i laget. Det var en tuff match men vi njöt av att spela mot varandra. Det var ett bra test för oss alla.

– Man inser att man verkligen har saknat fotbollen. Det är därför som jag började tackla min son i trädgården! Vi har uppskattat varje träningspass vi haft.

– Man kan säga vad man vill, men det är inte samma sak (att träna hemma). Man kan jobba så hårt man kan hemma, men det är inte samma sak som att komma ut på planen på träningsanläggningen. Det känns helt annorlunda. Det är ett annat tempo.

Trots att spelarna är tillbaka på Melwood är inte allt som det brukar. Spelarna och de andra anställda måste följa strikta säkerhetsprotokoll för att minska risken för smittospridning.

– Vi har nya gångvägar nu, man måste gå in på ett nytt ställe och så vidare, men vi respekterar reglerna från Premier League och regeringen, säger Lovren.

– Alla är säkra, det är det viktigaste. Förhoppningsvis kan allt återvända till det normala snart så att vi kan leva våra liv som vanligt igen.

Mittbacken erkänner att han kommer att sakna supportrarna när det är dags för match igen.

– Jag önskar att alla kunde koppla upp sig hemifrån och vråla så att vi kunde höra och känna passionen på läktarna. 

– Vi kommer att sakna det, men vi kommer att jobba hårt för att vara redo att hantera det. Vi ska tänka på våra supportrar som sitter hemma och stöttar oss.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer