Oviss framtid för inkasttränare

Bild till nyheten Oviss framtid för inkasttränare
Inkasttränaren Thomas Gronnemarks kontrakt med Liverpool löper ut i sommar.

Under två säsonger har Liverpool FC tagit hjälp av Thomas Gronnemark för att förbättra lagets inkast.

En del av spelarna har sedan tränarens ankomst till klubben kastat upp till sex meter längre än tidigare. Liverpool har tagit sig upp till andraplats på listan för de europeiska lag som är bäst att behålla bollen efter inkast.

Liverpool har gått från att behålla bollen efter 45,5 procent av inkasten till 68,4 procent. Midtjylland, som också har tagit hjälp av Gronnemark, är det enda lag som är bättre.

Danskens kontrakt med Merseyside-klubben löper ut i sommar och i en intervju med Kicker har han kommenterat sin framtid.

– Jag vet inte. Kanske är jag hos Tottenham eller Manchester United nästa år, eftersom att jag som frilansare inte är bunden, säger han.

– Jag kan inte jobba hos en direkt konkurrent under samma säsong, det har jag som regel. Det är anledningen till att jag har tackat nej till ett erbjudande från en toppklubb i England den här säsongen.

Att Gronnemark nämner just Manchester United och Tottenham har fått en del röda supportrar att höja på ögonbrynen. På Twitter har han nu förtydligat:

"Bara för att förtydliga! Jag är frilansare. Jag får nya kontrakt varje sommar. Det nämnda klubbarna är bara slumpmässiga för att förklara min position som frilansare. Jag trivs väldigt bra i Liverpool FC. Låt oss se vad som händer i framtiden."

Källa: Liverpool.no


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer