Avfärdar Sterling-rykten

Bild till nyheten Avfärdar Sterling-rykten
James Pearce slår fast att det inte ligger någon sanning i ryktena om en comeback till Liverpool för Raheem Sterling.

Under de senaste dagarna har Raheem Sterling kopplats samman med sin tidigare klubb Liverpool.

Allt började med att han själv kommenterade en eventuell övergång.

– Om jag skulle gå tillbaka till Liverpool en dag? Om jag ska vara ärlig - jag älskar Liverpool," svarade Sterling under en frågestund på Instagram.

– De kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Det är ett lag som gjorde mycket för mig när jag växte upp.

Sterlings kommentarer startade en hel del rykten om att en övergång faktiskt var på gång. Franska L'Equipe var en av tidningarna som skrev om en potentiell affär mellan Liverpool och Manchester City.

The Athletics James Pearce avfärdar nu dessa rykten som helt felaktiga. För att beskriva hur osannolikt det är att Sterling återvänder använder han sig av en gammal brittisk sägning.

"Det är större chans att Lord Lucan rider in på Anfield på Shergar än att Sterling återvänder till Liverpool inom den närmsta framtiden," skriver journalisten.

Lord Lucan var en aristokrat från London som försvann 1974 efter att ha misstänkts för mord av en barnpiga. Han återfanns aldrig och blev dödförklarad 1999.

Pearce konstaterar att Sterling har tre år kvar på sitt kontrakt med den ljusblåa Manchester-klubben och tjänar 300.000 pund i veckan. och att det därför är helt otänkbart att de säljer honom till sin största rival.

Källa: The Athletic, Liverpool.no


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer