Planerade försäsong i Skandinavien

Bild till nyheten Planerade försäsong i Skandinavien
Då flera Liverpoolspelare var tänkta att spendera sommaren med sina respektive landslag för antingen EM- eller Copa America-spel hade Liverpool planerat för ett försäsongsläger i Skandinavien.

Det är David Lynch på Evening Standard som kommer med uppgifterna ikväll och kanske kan alltså alla skandinaver nu gått miste om att uppleva Liverpool på "hemmaplan" i sommar på grund av det rådande virusutbrottet.

Liverpool spelade senast i Skandinavien under sommaren 2014, då bland annat svenske Kristoffer Peterson gjorde mål för Brendan Rodgers boys när det mötte Bröndby (bilden) utanför Köpenhamn. 

I år väntade en sommar där flera spelare skulle varit upptagna med landslagsspel med tanke på att både EM och Copa America skulle gått av stapeln - och dessutom ett OS-spel där bland andra Mohamed Salah rapporterades vara aktuell för sin hemmanation. 

Detta ska ha fått Jürgen Klopp och staben att rikta blickarna mot ett uppsamlingsläger med träningsmatcher i Skandinavien samt ett läger i franska Evian-les-Bains, som blivit en favorit genom åren. 

Då samtliga turneringar nu skjuts till 2021 är det dock rimligt att samma upplägg blir aktuellt även då. Men samtidigt kommer Nike att ha gått miste om en första kommersiell sommar och kanske kommer den nya dräktleverantören då kräva ett äventyr till USA eller Asien. 


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer