– Nu kan ingen säga något

Bild till nyheten – Nu kan ingen säga något
José Enrique berättar vad han sa till lagkapten Jordan Henderson efter Champions League-segern i Madrid.

I en intervju med The Anfield Wrap diskuterade ex-röde José Enrique den kritik som tidigare lagkamraten Jordan Henderson fått utså under åren.

– Han kom till klubben vid ung ålder. Det var en stor övergångssumma, säger spanjoren.

– När han kom sa alla "åh herregud, seriöst? Har ni betalat £20M för en 20-åring?" Man kunde se att han hade kvaliteter, men det var en stor summa.

– Men det är vad jag älskar med Jordan, han har visat sitt värde för alla.

– För inte allt för lång tid sedan jämfördes han fortfarande med Stevie (Steven Gerrard). Ingen kan jämföras med Stevie. 

Förra säsongen fick Henderson betalt för det hårda arbetet. Liverpool vann Champions League-finalen och engelsmannen kunde lyfta klubbens sjätte CL-buckla i skyn.

– Jag var så glad för supportrarnas och klubben skull när de vann Champions League, säger Enrique.

– Jag var glad för min egen skull också, eftersom att Liverpool för evigt kommer att finnas i mitt hjärta. Men allra gladast var jag för honom.

– När jag såg honom på festen efteråt sa jag till honom "den person som jag är gladast för är för dig eftersom att du har alla press på dig eftersom att alla säger att du ska vara nästa Gerrard i laget. Alla jämför dig med honom. Nu kan ingen säga något. Du har lyft den där bucklan. Du har vunnit Champions League - du är en fantastisk lagkapten."


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer