Rooney: De förtjänar titeln

Bild till nyheten Rooney: De förtjänar titeln
En del motståndarsupportrar hoppas att säsongen inte slutförs. Wayne Rooney lägger dock rivaliteten åt sidan och menar att Liverpool förtjänar ligatiteln.

Det råder stor osäkerhet kring hur och när Premier League kommer att dra igång igen. Samtliga matcher är just nu uppskjutna, till tidigast 30 april, på grund av Coronavirusets spridning.

Premier Leauge, samtliga 20 klubbarna och FA har kommit överens om att göra allt för att slutföra säsongen 2019/20, även om det krävs att matcher spelas inför tomma läktare och under sommaren.

Det finns dock supportrar till rivaliserande lag som på sociala medier höjer röster för att ligasäsongen bör avslutas nu och att resultaten ska nollställas. 

Wayne Rooney, som representerat Liverpools största rivaler i form av Everton och Manchester United, håller inte med. Han anser att de röda från Merseyside förtjänar ligatiteln.

"Liverpool kommer att vinna Premier League. Som ni säkert kan tänka er så har jag fått en del samtal av Everton-supportrar som säger "säsongen måste ställas in!", skriver Rooney i en kolmun för The Times.

"Självklart, som Evertonian och som någon som spelat för Man United i 13 år, så finns det en liten del inom mig som tycker att det vore bra..."

"Men nej, Liverpool har varit fantastiska. De har lagt ned så mycket hårt arbete. De förtjänar den här titeln."

"Kan ni tänka er att vänta i 30 för att sedan inte få titeln på det här sättet? Rätt beslut har fattats, konstaterar Rooney och syftar på klubbarnas överenskommelse att försöka att avsluta den pågående säsongen.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer