Tror Klopp blir staty i framtiden

Bild till nyheten Tror Klopp blir staty i framtiden
Sadio Mané tror att Jürgen Klopp kommer att hyllas på samma sätt som Bill Shankly och Bob Paisley.

Bill Shankly har sedan länge stått staty utanför Anfield och tidigare i år restes även en staty föreställande Bob Paisley.

I en intervju med BBC får Sadio Mané en fråga om han tror att nuvarande managern Jürgen Klopp kommer att få en staty utanför Anfield i framtiden.

– Jag tror helt klart att han kommer att få en. Han är en fantastisk manager och han jobbar så hårt för klubben och spelarna, säger Mané.

– Han har sitt egna sätt att arbeta på och han ger sina spelare mer ansvar på planen, vilket är viktigt.

– Samtidigt är han väldigt vänlig mot spelarna, det är en av hans största styrkor.

Mané och Co. går med stormsteg mot en första ligatitel på 30 år. Anfallaren kände dock inte till att han får en medalj om de vinner ligan.

– Jag hörde igår att om vi vinner ligan så kommer vi att få en medalj. Det hade jag inte hört tidigare. Men jag bryr mig dock inte om medaljer, konstaterar senegalesen.

Avståndet ned till Manchester City på 22 poäng kan få det att verka som att resan mot titeln har varit enkel, men det håller Mané inte med om.

– Enkel? Jag skulle önska att så var fallet. Vi vet att Premier League är världens bästa liga och man måste ge 100 procent i varje match om man vill vinna.

– Vi försöker alltid att göra det och jag tycker att det fungerat bra, men vi måste fortsätta på samma spår om vi ska få det vi vill ha. Målet inför säsongen var att vinna ligan, så om vi lyckas med det skulle det vara stort för klubben och supportrarna.


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer