Neville: Salah önskar en flytt

Bild till nyheten Neville: Salah önskar en flytt
Gary Neville tror att Mohamed Salah helst av allt skulle vilja göra en övergång till någon av de två största klubbarna i Spanien.

Mohamed Salah har sedan sin flytt till Liverpool utvecklats till en spelare av absoluta världsklass. Egyptiern har vunnit Premier Leagues skytteliga två säsonger i följd och har en möjlighet att göra det för tredje gången denna säsong. 

Trots att Salah verkar trivas som fisken i vattnet på fotbollsplanen - i ett lag som är regerande mästare i Champions League och som går mot en Premier League-titel med stormsteg - tror Sky Sports-experten Gary Neville att ytterspringaren drömmer om en flytt till Spanien.

– Jag sa för 18 månader sedan att jag trodde att Salah skulle lämna Liverpool. Jag tror att det är anledningen till att Liverpools supportrar inte uppskattar Salah lika mycket - det handlar om sympati och lojalitet, sa Neville i Sky Sports program Monday Night Football.

– Det finns en känsla att han vill till Real Madrid eller Barcelona, att han önskar en stor övergång. Det är ingen kritik mot Salah - Beckham, Van Nistelrooy och Ronaldo önskade att vinna Ballon d'Or och ville vara i Real Madrid. De ville vara i strålkastarljusen och spela för världens största klubb.

– Liverpools supportrar frågar sig själva om han skulle kunna lämna dem. Jag tror att han skulle kunna göra det. I slutändan tror jag att Liverpool används som en språngbräda i hans karriär. Han har ambitioner om att spela i en sådan klubb (Real eller Barcelona).

– Låt oss vara ärliga - Real Madrid och Barcelona är höjdpunkten för många spelare, konstaterade engelsmannen.

Källa: Liverpool.no


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer