Tror på tufft test mot Watford

Bild till nyheten Tror på tufft test mot Watford
Trent Alexander-Arnold tar ingenting för givet inför lördagens match på Vicarage Road.

Liverpool behöver endast fyra segrar på de 11 återstående matcherna i ligaspelet för att säkra titeln. Nästa motståndare är Watford på Vicarage Road.

– Självklart är vi ganska nära, men det är fyra väldigt tuffa matcher som måste vinnas, säger Trent Alexander-Arnold till Liverpoolfc.com.

– Allt kan hända i Premier League, det har vi lärt oss under den tid som vi spelat i den här ligan. Så det kommer att bli tufft för oss.

– Det kommer att bli tufft, det är vi väl medvetna om och därför fokuserar vi endast på kommande match. Nu ska vi återhämta oss, för att resa till Watford är ingen enkel uppgift. Det har flera lag fått erfara denna säsong.

Watford ligger näst sist i Premier League, men ser man på hemmatabellen så är de över strecket med tre segrar, fem kryss och fem förluster på Vicarage Road.

– Vi såg att Watford är en tuff motståndare när de kom till Anfield. Vi avgjorde inte matchen förrän på övertid, så det var en jämn match, säger högerbacken om 2-0-segern i december.

– Watford har hämtat in en ny manager och har blivit ett lag som är svåra att bryta ned. Därför måste vi vara på tårna och 100 procent fokuserade.

Alexander-Arnold har bidragit med 12 målgivande passningar i ligaspelet den här säsongen. Han hoppas på att utöka assistskörden under säsongsavslutningen.

– Jag vill hjälpa laget så mycket som möjligt. Mitt första mål för säsongen var att göra över 10 målgivande passningar. Under säsongens gång har det handlat om att flytta gränser och försöka att slå så många rekord som möjligt. Jag försöker att pressa mig till max för att hjälpa laget med assist och mål.

– Som försvarsspelare är jag såklart först och främst fokuserad på att vi ska hålla nollan, men när jag är med i anfallet försöker jag att bidra så mycket som möjligt. Jag har nu tangerat mitt rekord från förra säsongen och ska försöka att förbättra det så mycket som möjligt. 


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer