U23-kross mot Sunderland

Bild till nyheten U23-kross mot Sunderland
Curtis Jones gjorde hattrick och Harvey Elliott stod för tre målgivande passningar i U23:s 6-0-seger mot Sunderland.

Liverpools U23-lag tog sig under måndagen vidare till slutspelet i The Premier League Cup efter att ha kört över Sunderland hemma på akademien.

Liam Millar gav hemmalaget ledningen redan två minuter in i matchen efter att Harvey Elliott frispelat anfallaren med en fin genomskärare.

Liverpool skapade flera chanser att utöka ledningen, men bortalaget lyckades att hålla ut till pausvilan och ställningen var fortsatt 1-0.

I den andra halvleken lossnade målskyttet rejält för de röda. Joe Hardy utökade ledningen till 3-0 med två mål, båda assisterade av Elliott. Anfallarens andra mål var ett vackert sådant - Elliott slog ett inlägg från höger och Hardy avslutade med ett fint volleyskott.

När det återstod tio minuter kvar av matchen var resultatet fortfarande 3-0, men då klev Curtis Jones fram och fördubblade hemmalagets ledning genom att smälla in ett hattrick.

Liverpool U23: Jaros, Williams (Van den Berg, 75), Hoever, Boyes, Gallacher (Clarkson, 78), Chirivella, Jones, Elliott, Lewis, Hardy, Millar.