– Fantastiskt att vara tillbaka

Bild till nyheten – Fantastiskt att vara tillbaka
I matchprogrammet inför mötet med West Ham utvecklar Jürgen Klopp sina tankar om att vara tillbaka på Anfield och om vikten att studsa tillbaka efter nederlaget i Madrid.

Liverpool ska under måndagen ta sig an West Ham hemma på Anfield. De röda kommer till match med en sällsynt förlust i ryggen. 

Jürgen Klopp hoppas att spelarna kan studsa tillbaka ikväll.

"Det känns som att det var länge sedan seniorlaget spelade på Anfield. Vi har haft vinteruppehåll och sedan två bortamatcher i Premier Leauge och Champions League," skriver Klopp i matchprogrammet.

"Det är fantastiskt att vara tillbaka. Vi kommer till matchen med två olika resultat i ryggen. Först vann vi mot Norwich med uddamålet och sedan förlorade vi i Madrid med samma marginal."

"Dessa två matcher och resultat visar hur hårt vi måste fortsätta att jobba om vi vill uppnå något. Det kändes inte för vår del som att vi spelade sämre i matchen som vi förlorade - i perioder kanske vi till och med spelade bättre."

"Men på den nivån vi spelar på nu så är det alltid jämna matcher och det behöver inte var mycket som skiljer för att vi ska vara i omklädningsrummet med det resultat vi önskar eller det resultat vi inte önskar."

"Jag kan inte klaga på attityden som grabbarna visade i Madrid i tisdags. Intensiteten i vår prestation var härlig och se, vilket jag har sagt till dem."

"Ingenting som hände förra veckan kan få oss att ta ett steg tillbaka. Vi borde se det helt tvärtom. Det har gett oss en möjlighet att slå tillbaka direkt. Vi har en motståndare full av kvalitet som vill komma till vårt hem och ta med sig en seger."

"Det är tillräckligt med motivation för vår del. Jag kommer att vara glad om vi har den inställningen inför matchen idag. Det krävs att vi är på tårna, det vet vi alla om."

Tysken hoppas på en atmosfär av högsta klass på läktarna.

"Något som kommer att vara väldigt viktigt är stödet från vår största tillgång - Anfieldpubliken. Det är måndagkväll och strålkastarljusen kommer att vara tända. Det  är ett bra tag sedan vi spelade här och jag tror att det adderar extra hunger."

"Det viktigaste är att supportarna inser hur mycket vi behöver dem. De har spelat en stor roll i att vi befinner oss i den situation vi gör idag. Nu, precis som för spelarna, gäller det att höja sig ännu en nivå i den här avgörande perioden."

"Anfield kommer att vara redo för att tillsammans med laget prestera på högsta möjliga nivå."


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer