Tung förlust för U18

Bild till nyheten Tung förlust för U18
Liverpools U18 förlorade under lördagen toppmötet mot Manchester City i U18 Premier League North.

Under lördagen ställdes Liverpools U18 mot Manchester Citys motsvarighet. Inför matchen hade de röda chansen att minska avståndet till ligaledande City till tre poäng, med två matcher mindre spelade.

Det blev dock en förlust för Barry Lewtas mannar och avståndet är nu nio poäng.

Matchen på akademien spelades under tuffa väderförhållanden med starka vindar. Bortalaget tog ledningen efter knappa tio minuters spel och innan pausvillan hade de fördubblat ledningen till två mål mot noll.

Efter pausvilan utökade City ledningen med ytterligare ett mål. Liverpool var sedan nära att komma tillbaka in i matchen och reducerade både en och två gånger, men istället för ett kvitteringsmål för de röda skulle bortalagets Cole Palmer fastställa slutresultatet 2-4.

Liverpools U18: Ojrzynski, Bradley, Beck, Quansah, Savage, Morton, Brookwell (Woltman, 81), Hill, O’Rourke, Norris, Balagizi.