Seger för U23

Bild till nyheten Seger för U23
Liverpools U23-lag tog en stabil 3-0-seger mot Huddersfield Town under fredagen.

Under fredagskvällen tog Neil Critchleys manskap emot Huddersfield Town hemma på akademin.

De röda tog tag i taktpinnen tidigt och lämnade aldrig ifrån sig den. Efter den första halvleken stod det 2-0 till hemmalaget. Målen gjordes av Liam Millar och Sepp van den Berg.

Liam Millar sköt in 1-0

Mittbacken Sepp van den Berg utökade til 2-0

I den andra halvleken fortsatte dominansen från Liverpool och de skapade flertalet chanser där de så när kunde utöka ledningen ytterligare.

Bortalaget var dock inte helt ofarliga, med lite mer kvalitet i avsluten kunde de ha kvitterat efter att ha skapat två riktigt vassa målchanser på kort tid, men istället slarvade de bort lägena och lyckades inte att spräcka målnollan.

På tilläggstid skulle inbytte Joe Hardy fastställa slutresultatet till 3-0.

Segern innebär att de röda endast behöver en poäng i nästa match i Premier League Cup för att säkra en plats i slutspelet.

Liverpools U23: Kelleher, Hoever, Gallacher, Van den Berg, Boyes, Clarkson, Bearne, Cain, Longstaff (Hardy, 78), Dixon-Bonner (Lewis, 67), Millar.