Tror ej på ligaguld i efterhand

Bild till nyheten Tror ej på ligaguld i efterhand
Brendan Rodgers ger inte mycket för spekulationerna att Manchester City kommer att bli av med ligatiteln från säsongen 2013/14.

UEFA:s beslut att stänga av Manchester City från spel i Champions League under de två kommande säsongerna har startat spekulationer kring hur Premier League kommer agera mot Manchester-klubben.

Möjliga straff som diskuterats är böter samt poängavdrag både nu och retroaktivt. Skulle Premier League besluta att dela ut retroaktiva poängavdrag kan de bland annat bli av med ligatiteln från säsongen 2013/14.

Brendan Rodgers, som var manager för det Liverpool-lag som slutade tvåa den säsongen, rycker på axlarna när han får en fråga om situationen.

– Det är kört. Det som har hänt har hänt, det kommer inte att förändra någonting för mig, säger Rodgers till Daily Mail.

– Vi konkurrerade med ett fantastiskt Manchester City-lag och vi nådde inte riktigt hela vägen, men det tar inte bort något från vad vi gjorde den säsongen.

– Det här är inte något som jag tänker på eller bekymrar mig över. Jag kan inte se att det skulle hända om jag ska vara ärlig.

På lördag möter Rodgers Leicester just Manchester City och nordirländaren förväntar sig ett extra taggat motståndarlag.

– En sådan här situation kommer att göra dem starkare som trupp. Spelarna kommer att bli starkare, det är jag ganska säger på.

– De kommer att var fast beslutna om att avsluta säsongen så starkt som möjligt i samtliga turneringar de deltar i.

Källa: Liverpool.no, Daily Mail


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer