Klopps oväntade brev

Bild till nyheten Klopps oväntade brev
Jürgen Klopp mottog - och svarade på - ett brev från en 10 år gammal Manchester United-supporter där han ombads att sluta vinna med Liverpool.

På sociala medier har det framkommit att en tioåring som håller på Manchester United skickat ett brev till Liverpools manager Jürgen Klopp med en önskan.

"Liverpool vinner för många matcher. Om ni vinner fler matcher har ni den bästa obesegrade sviten i engelsk fotboll. Som United-supporter är det väldigt trist."

"Så nästa gång Liverpool spelar, snälla gör så att de förlorar. Låt de andra laget göra mål. Jag hoppas att jag har övertygat dig att inte vinna ligan eller någon annan match igen," skrev United-supportern.

Jürgen Klopp tog sig faktiskt tid att svara på brevet.

"Tyvärr kan jag inte uppfylla din önskan, i varje fall inte genom egna beslut. Även om du vill att Liverpool ska förlora så är det mitt jobb att göra allt jag kan för att hjälpa Liverpool att vinna, eftersom att många miljoner människor runt om i världen vill att det ska hända. Jag kan verkligen inte göra dem besvikna."

"Som tur är för dig så har vi förlorat matcher tidigare och vi kommer att förlora matcher i framtiden. Sådan är fotbollen."

"Efter att ha läst ditt brev kan jag säga detta: din passion och fotbollen och din klubb kommer inte att förändras, Manchester United är lyckligt lottade att de har dig. Jag hoppas, om vi är lyckligt lottade nog att vinna fler matcher och lyfter pokalen, att du inte blir besviken. Även om våra klubbar är stora rivaler hyser vi också stor respekt för varandra."

"Det, för mig, är vad fotbollen handlar om. Sköt om dig och lycka till - Jürgen," avslutade tysken.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer