– De är outtröttliga

Bild till nyheten – De är outtröttliga
Fabinho berömmer arbetsviljan hos Liverpools offensiva supertrio och berättar hur mycket Jordan Henderson och James Milner motiverar laget.

Liverpool har under de senaste två säsongerna presterat på en extremt hög nivå. Förra säsongen slutade de tvåa i Premier League trots hela 97 inspelade poäng och denna säsong har de spelat till sig en ledning på 22 poäng ned till tvåan Manchester City.

Anfallsspelarna Mohamed Salah, Roberto Firmino och Sadio Mané har etablerat sig som en av de bästa, om inte den allra bästa, offensiva trion i världen.

Att trion tagit sig till toppen och fortsätter att prestera vecka in och vecka ut kommer inte som någon överraskning för Fabinho, som ser hur mycket arbete de lägger ned på träningsplanen varje dag. 

Det defensiva mittfältsankaret berättar att de spenderar en timme i gymmet varje dag innan träning för att se till att de är i så bra form som möjligt.

– De tre stjärnorna, Mané, Salah och Firmino - de är outtröttliga. De kommer in i gymmet en timme innan passet startar varje dag. De vill alltid bli bättre och utvecklas, säger brassen enligt Liverpool Echo.

Lagkapten Jordan Henderson har presterat bättre än någonsin den här säsongen och är enligt många en kandidat till att bli årets spelare i Premier League. Det är dock inte bara med fina prestationer på planen som engelsmannen driver laget framåt. Fabinho berömmer Henderson och vicekapten James Milners ledaregenskaper.

– Henderson och Milner vet hur man överför motivation till resten av laget. De vet att laget kan ta in vad de säger eftersom att gruppen är väldigt professionell. 


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer