Hyllar supportrarnas stöd

Bild till nyheten Hyllar supportrarnas stöd
Diego Simeone menar att Atletico Madrid började att vinna matchen redan när supportrarna tog emot spelarbussen utanför arenan.

När Atletico Madrid anlände till Wanda Metropolitano under tisdagen möttes de av ett hav av supportrar som manada på laget med bengaler och flaggor. 

Madrid-laget vann sedan matchen med 1-0 och manager Diego Simeone understryker vikten av supportrarnas stöd.

– Jag tror att vi började att vinna matchen redan när vår buss anlände till arenan och vi kunde se hur folket reagerade. Det motiverade oss. Det var något vackert som vaknade till liv inom oss, säger argentinaren enligt Liverpool Echo.

– Folkets respons, den känsla de förmedlade - jag har knappt sett något liknande från våra supportrar tidigare. De var med oss under hela matchen. De skapade en stämning som gjorde att jag ville snöra på mig fotbollsskorna och gå ut på planen.

– Det var exalterande, men samtidigt gav det oss en lugnande känsla, att vi skulle klara av det som ett lag. Laget svarade med en otrolig insats.

– Det är inte världens bästa kväll, eftersom att vi inte har tagit oss vidare ännu, men det var speciellt. Det var en match som folket inte kommer att glömma - att vinna mot världens bästa lag som har vunnit väldigt många matcher. 

– Vi har inte tagit oss förbi dem ännu, men vi har slagit dem i en match eftersom att alla har en chans i den enskilda matchen.

Liverpool dominerade bollinnehavet under hela matchen, men skapade inte tillräckligt med farliga målchanser för att spräcka nollan.

– Liverpool hade en del chanser som inte var på mål, men de hotade. De hade mycket snabbhet och kraft, individer som kan göra saker på små ytor.

– Det var ett fantastiskt arbete av vårt defensiva block. Vi började att vinna matchen redan när vi anlände med bussen. Vi såg så många människor med ambition och utan rädsla. 


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer